Любимците на децата от цял свят Mаша и Мечока гостуват на децата от Добрич - dobrich.utre.bg

Любимците на децата от цял свят Mаша и Мечока гостуват на децата от Добрич

15 януари 2017, 10:15 | DobrichUtre.bg
  • Снимка:
    Организатори

"Бъчва с мед" е най-новият спектакъл на трупата от Русия

След невероятния  интерес към представлението Маша и Мечока: “Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи,  трупата от Русия  ще представи на малчуганите най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.

 Постановката е създадена на база уникалния детски анимационен сериал "Маша и Мечока", подходящ за всяка възраст, все по-известен не само в България, но и по целия свят. Изпълнено с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, то се класира като едно от любимите детски филмчета в наши дни.
  „ Бъчва с мед“ е най-новата постановка и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел - Мечока Миша, който се старае да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда.
  Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.
Малките и големите зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: добродушният гигант, обожаващ мед и готов да го похапва, както му се услажда, с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки, а  любвеобилната и енергична Маша  е подготвила поредните си изненади за родната публика.
Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете: София - 22 април - зала 1 на НДК , Пловдив –  23 април - Дом на културата “Борис Христов“, Ст. Загора - 24 април - Държавна опера, Бургас - 25 април - Държавна опера, Добрич - 26 април - Драматичен театър „Йордан Йовков“,  Русе – 27 април - „Доходно здание“, и  Варна - 28 април - Фестивален и конгресен център.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета