Красимир Кирилов е новият областен управител на Добрич - dobrich.utre.bg

Красимир Кирилов е новият областен управител на Добрич

31 май 2017, 11:44 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    ВМРО

Бил е заместник главен счетоводител във „ВиК Добрич“ АД

Правителството назначи Галин Григоров за областен управител на Русе и Красимир Кирилов – на Добрич. От заеманите до момента длъжности са освободени Стефко Бурджиев и Детелина Николова, съобщават от пресцентъра на Министерски съвет.

Красимир Йорданов Кирилов е на 31 години, роден е в Добрич на 21 ноември 1985 г. Средното си образование завършва във Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски” в Добрич. Магистър по „Финанси” от Стопанска академия „Д.А. Ценов” – Свищов. Бакалавър по „Аграрна икономика” в Стопанска академия „Д.А.Ценов”. От 2010 г. работи във„Водоснабдяване и канализация“ гр.Добрич. От септември 2014 г. до момента е заместник главен счетоводител във ВиК – Добрич. Председател на синдикалната секция на КТ “Подкрепа” във ВиК – Добрич АД. Председател на Младежката организация на ВМРО – Добрич. Владее английски език. Семеен, с едно дете.Коментари (6)

Потребител
ТРИФОНОВ
Ако ще, и в някое Плевенско село да иде.Да се маха от Добрич!!!
31 май, 14:52 ч.
Потребител
вера
За свинята почивен ден няма и където и да отиде пак може да пречи!
01 юни, 13:08 ч.
Потребител
теди
Реформатори-ГЕРБ,Патриоти-ГЕРБ-нещо намирисва на кукла на конци.Кмет-задкулисно ГЕРБ,обл.управител-задкулисно ГЕРБ!!!!!!!
01 юни, 13:13 ч.
Потребител
вера
Не се радвайте,защотот момичето може и да стяга куфарите за София,за по-висок пост!И защо чак сега е смяната?Има нещо гнило!
31 май, 14:29 ч.
Потребител
ТРИФОНОВ
Престъпното управление на другарката Детелина Николова, почна да компрометира и да "срамува" мутрата Бойко Борисов.Захвърли я като ....парцал!Рано или късно,след употреба мръсниците ги захвърлят!Добричлии ще я запомнят с лошо.
31 май, 14:16 ч.
Потребител
БАЙ ГАНЬО
Най-после без династията НИКОЛОВИ.Ураааааааааааааааааааааааааааа
31 май, 13:32 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Мисия Добрич