Кордев и Христов спечелиха турнира по плажен волейбол от Beach Volley Mania в Кранево - dobrich.utre.bg

Кордев и Христов спечелиха турнира по плажен волейбол от Beach Volley Mania в Кранево

13 юни 2017, 15:38 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    Volley Mania

Тази седмица в София предстои турнир за смесени двойки

Александър Кордев и Мартин Христов станаха шампиони в турнира по плажен волейбол от веригата Beach Volley Mania 2017 в Кранево. Двамата влязоха като фаворити в надпреварата и с играта си заслужено потвърдиха високите очаквания, съобщават от Volley Mania.
Кордев, който миналия сезон игра в Левски, и партньорът му победиха с 2:0 (21:12, 21:14) Ивайло Кирчев и Димчо Христов във финала. Варненската двойка опита
да се противопостави, но фаворитите се представиха убедително, като  държаха инициативата и преднината през почти целия мач.
В спора за бронзовите медали Иван Бонжолов и Стефан Славков се  наложиха с 2:1 (21:17, 19:21, 15:10) срещу Силвестър Иванов и Тома Станков. Мачът предложи красиви разигравания и завърши след оспорван тайбрек.
Най-добрите двойки получиха медали, спортни гелове от OXD и подукти от Балдаран.
При жените двойката на Марица Симона Николова и Йоана Николова спечели всичките си мачове. След безпроблемния първи ден дойде финалът, в който съперничките им Весела Колева и Стефани Кьосева се представиха  силно. Варненките спечелиха първия гейм с 21:16, а във втория имаха преднина.

Тандемът Николова-Николова сработи и двете направиха пълен обрат след  21:18 и 15:9 в тайбрека. За двойката на Марица това беше втора титла от веригата Beach Volley Mania.
Турнирът се проведе с любезното домакинство на Спортно-туристически комплекс AquaLife, Кранево и подкрепата на Изворна вода Балдаран.
Тази седмица в София предстои турнир за смесени двойки отново от веригата Beach Volley Mania 2017.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета