ДАЗД събира на кръгла маса в Балчик представители на ВУЗ-овете - dobrich.utre.bg

ДАЗД събира на кръгла маса в Балчик представители на ВУЗ-овете

30 юни 2017, 08:10 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    dobrichutre.bg

На кръглата маса председателят на агенцията Офелия Кънева ще представи резюме на постигнатите резултати в съвместната работа

Днес в Балчик ще се проведе кръгла маса на тема „Устойчиви партньорства и решения за активно сътрудничество между академичните среди и Държавната агенция за закрила на детето“.
На кръглата маса председателят на ДАЗД Офелия Кънева ще представи резюме на постигнатите резултати в съвместната работа с Висшите училища и ще бъдат дискутирани предложения за създаване на механизъм за взаимодействие между Държавната агенция за закрила на детето и академичната общност.
Срещата се организира от Държавната агенция, като продължение и надграждане на един от приоритети за 2017-та година, а именно „Въвличане на професионалните общности в работата с деца“. Тя се явява и заключителна част от проведените до момента над 15 срещи на председателят на ДАЗД Офелия Кънева и различни експерти на агенцията с различни Висши училища в цялата страна.
На срещата ще присъстват ректори, декани и преподаватели от Софийски университет "Св. Св. Климент Охридски", Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Великотърновски университет - филиал Плевен, Русенски университет "Ангел Кънчев", Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий", Шуменски университет "Епископ Константин Преславски", Национална спортна академия „Васил Левски“, Бургаски свободен университет, Медицински университет – Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов“ и Югозападен университет "Неофит Рилски". Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Животът