Графа включва в концерта си публиката на Добрич - dobrich.utre.bg

Графа включва в концерта си публиката на Добрич

16 септември 2017, 10:15 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    Нели Куртева

Певецът ще изпее в дует със своите фенове парчето „Крадена любов”

Публиката в Добрич и Русе ще има шанса да участва във впечатляващ дует с Графа, с една от най-любимите български песни – „Крадена любов”. По време на концерта си в Арена Армеец по-рано тази година, Графа пя заедно с 14 000 души няколко от най-емблематичните парчета. И този път изпълнителят ще пее заедно със своите верни фенове, които избраха да станат част от магията на двучасовото музикално преживяване.
Изпълнителят и неговата лайв банда ще пренесат емоцията от впечатляващото шоу в следващите два града от турнето. На 19 септември Графа ще представи концерта си пред феновете в Добрич, а на 20 септември музикалното шоу ще се случи за първи път пред публиката в Русе. В социалната мрежа Графа сподели многократно, че е силно развълнуван и с нетърпение очаква предстоящите концерти, защото за първи път ще има възможността да представи подбраната си музикална програма в самостоятелен концерт на подобно ниво в тези градове.
Турнето продължава своята национална обиколка през септември и октомври, за да докосне почитателите със специалните концертни аранжименти от Арена Армеец, които оставиха запомняща се следа в историята на българската музика. Непосредствено преди музикалното преживяване, посетителите ще могат да разгледат и най-новите фен колекции от мърч-щанда. Летните театри в двата града ще бъдат озарени и от специалното светлинно шоу.
Билетите на цени от 15 до 30 лева са достъпни на касата на Органова зала и в бензиностанция OMV (касата на Eventim) в Добрич и на касата на Eventim  и на билетната каса на ул. „Симеон Велики“ 6 (зад Общината) в Русе.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Добрич Лайф