Промениха разписанието на автобусна линия Шумен – Тервел - dobrich.utre.bg

Промениха разписанието на автобусна линия Шумен – Тервел

12 октомври 2017, 16:25 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    Областна управа Добрич

Областната комисия по транспорт одобри промяна в Републиканската транспортна схема по предложение на Община Тервел

Заседание на Областната комисия по транспорт, под председателството на заместник областния управител Красимир Николов се проведе днес в Добрич. На заседанието се разгледа и обсъди предложение от кмета на Община Тервел за  промяна на маршрутно разписание от Републиканската транспортна схема: № 8102/05.06.2015 г. по автобусна линия  Шумен – Тервел, утвърдено със Заповед №РД-08-286/02.06.2015 г. на Министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Предложената промяна се изразява в изменение часа на тръгване от град Шумен – от 11:00 ч. на 11:30 ч. Промяната се извършва предвид необходимостта и за пътуващите жители (в т. ч. студенти от община Тервел в град Шумен) от и за населените места със спирки в цитираното направление.

Предложението за промяна е прието единодушно от Областната транспортна комисия и след като бъде съгласувано от Областния управител на област Добрич, ще се представи за обсъждане в Комисията за разглеждане на промени в Републиканската транспортна схема, назначена от Министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията.  

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета