Милен Петков: Има забавяне на заплатите в Добруджа - dobrich.utre.bg

Милен Петков: Има забавяне на заплатите в Добруджа

07 ноември 2017, 17:48 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    dobrichutre.bg

Реално то е от точно една седмица

Президентът на футболния Добруджа Милен Петков потвърди пред Медийна група „Добруджа”, че има забавяне на заплатите и футболистите отказват да тренират.
„Да, имаме финансови затруднения, но целият управителен съвет работи усилено и се надяваме в близките дни да изплатим дължимата една заплата на футболистите. Трябваше възнагражденията да бъдат изплатени между 25-о и 30-о число на миналия месец, така че реално забавянето е точно една седмица. Що се отнася до премиите, за тях сме постигнали договорка с футболистите кога ще им бъдат изплатени, така че премиите не са причина за бойкота”, подчерта Милен Петков.
„Не сме спрели да търсим хора, които да помагат на Добруджа, но е много трудно, тъй като отборът е в третото ниво на българския футбол и не е толкова привлекателен за спонсорите. Но категорично не сме се предали. Не сме хвърлили бялата кърпа, напротив – работим усилено. Ще изплатим заплатите в близките дни”, каза в заключение Милен Петков, като изрази надежда, че нарушената подготовка няма да се окаже решаваща за представянето на тима в първенството.

Източник: МГ ДобруджаКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета