Кметът на Балчик с отличие от Оксфорд - dobrich.utre.bg

Кметът на Балчик с отличие от Оксфорд

20 декември 2017, 16:38 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    Община Балчик

Призът е признание за бързия растеж на региона, инвестиционната привлекателност и успешното управление

Кметът на Балчик Николай Ангелов получи флага на Европа и специален сертификат за успешно управление на градската среда на традиционната Среща на върха на лидерите, която се провежда вчера и днес в Оксфорд, Великобритания. Библиотеката на престижното учебно заведение събра почетни представители на бизнеса и академичния елит от 55 страни по света. Срещата се организира от Академичния съвет на Оксфорд и Програмата за насърчаване на инвестициите "Prime Business Destination".
В рамките на форума кметът на Балчик Николай Ангелов и зам.-кметът Димитрин Димитров представиха инвестиционния потенциал на Белия град, както и историята, природните дадености и културата на Балчик.
Призът, който бе връчен на Николай Ангелов, е признание за бързия растеж на региона, инвестиционната привлекателност и успешното управление през последните 10 години.Коментари (2)

Потребител
жител
Като гледам улиците в селата на община Балчик,ми става ясно колко е бърз бързия растеж на региона и инвестиционната привлекателност.Нерде Оксфорд,нерде Тригорци..СМЕШНИЦИ!!!
21 декември, 09:27 ч.
Потребител
БАЙЧО
Пълни глупости
20 декември, 21:35 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Добруджанци