64 екипа на Енерго-Про Мрежи ще дежурят по време на празничните дни - dobrich.utre.bg

64 екипа на Енерго-Про Мрежи ще дежурят по време на празничните дни

21 декември 2017, 14:01 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    DobrichUtre.bg

На разположение на специалистите на са 618 специализирани автомобила

Електроразпределителната компания ЕНЕРГО-ПРО Мрежи осигурява 64 дежурни екипа, готови да реагират своевременно при възникване на повреди по електрическите съоръжения на територията на Североизточна България по време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

 

Екипите на дружеството, които през празничните дни ще дежурят по график, са оборудвани с необходимите материали и инструменти, средства за комуникация, лични предпазни средства и работно облекло за работа в зимни условия. На разположение на специалистите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са 618 специализирани автомобила – багери, автокранове, автовишки, високопроходими автомобили и други. Допълнително за дежурните екипи са осигурени 317 леки коли с нормална проходимост.

В случай на влошаване на метеорологичната обстановка и възникване на извънредна ситуация, компанията е в готовност да ангажира допълнителни ресурси и да пренасочи екипи и техника от един район към друг.

 Отчетниците на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи ще продължат да отчитат по обичайния график консумираната електроенергия, включително и през празничните дни. За конкретните дати на извършване на отчет, клиентите могат да се информират в интернет страницата на компанията  Освен аварийните екипи, в денонощен режим на работа ще са и диспечерите на ЕНЕРГО-ПРО, които управляват електроразпределителната мрежа на територията на областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Без прекъсване на разположение на клиентите по време на Коледните и Новогодишните празници ще бъдат и операторите в телефонния център на компанията на 0700 1 61 61.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Мисия Добрич