Тази вечер е премиерата на "Стъклената менажерия" - dobrich.utre.bg

Тази вечер е премиерата на "Стъклената менажерия"

12 януари 2018, 10:11 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    плакат

От 19.00 часа в камерна зала

Актьорите на Драматичен театър „Йордан Йовков” ще ни представят тази вечер първата премиера за тази година. Това е пиесата на Тенеси Уилямс "Стъклената  менажерия". Премиерните представления са на 12 и 17 януари от 19.00 часа в камерна зала.

В ролите ще видим: Мария Гинкова, Мария Генова, Стефан Сърчаджиев, Радомир Андонов и Димитър Петров. Режисьор е Атанас Атанасов, музика на Мартин Люцканов, а сценография и костюми на Ивет Миланова.

Може ли Том да напусне семейството си за да следва мечтите си ? Може ли Аманда да попречи на децата си да повторят нейните грешки? Може ли Лора да опази крехкия си стъклен свят от външни вмешателства? Едно семейство – трима души, които живеят, всеки в свой собствен свят ... и един посетител – пратеник на един реален свят, от който другите са някак отделени.

Пиеса, която се развива в миналото, понякога в настоящето и ... никога в бъдещето. Една завладяваща драма от Тенеси Уилямс – един от основополагащите автори на модерната американска драматургия. Драма за романтични копнежи, моментно осъществяване на  плановете и …

За повече информация и билети: Билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и на тел: 058/ 605 573.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета