Децата на Добрич отново ще рисуват за конкурса „С очите си видях бедата“ - dobrich.utre.bg

Децата на Добрич отново ще рисуват за конкурса „С очите си видях бедата“

20 март 2018, 16:25 | dobrichutre.bg
  • Снимка:
    РБ "Дора Габа"

    архив

Творбите се приемат до 3 април 2018 година

Община град Добрич организира общински етап на Международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“. Целта на конкурса е със средствата на изобразителното изкуство да се пресъздадат познанията на децата и учениците за бедствията  в световен мащаб, начините на поведение и действие в критични ситуации, дейностите на екипите от Единната спасителна система, както и да се създаде интерес към професията на пожарникаря и спасителя.

До 03.04.2018 г. в Дирекция  „Хуманитарни дейности“  ул. „Независимост“ №7 ет.8 стая 811 се приемат рисунки на деца  от 7 до 18 г. Рисунките трябва да бъдат  с размер 35/50 см, без  паспарту. На гърба на рисунките се посочват трите имена, възраст, точен адрес, училище, ръководител, тел. за връзка. Всяка рисунка трябва да е придружена с кратко описание, което да е прикрепено на гърба ѝ.

С отличените рисунки ще бъде експонирана изложба в ОМЦ „Захари Стоянов“, която ще бъде открита  на 26.04.2018 г. от 10.00 ч.

Предвидени са награди, осигурени от Община град Добрич  за класираните на първо, второ и трето място, както и поощрителни награди във всяка възрастова група – 7-10 години, 11-13 години, 14-18 години.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Добрич Лайф