Община Добрич ще изгради паркинга в пазара - dobrich.utre.bg

Община Добрич ще изгради паркинга в пазара

13 април 2018, 09:04 | dobrichUtre.bg
  • Снимка:
    Община Добрич

    Снимката е на терена, на който предстои да се изгради паркинг

И нови алеи в гробищния парк

Предстои община град Добрич да изгради паркинг в кооперативния пазар, който се намира в централна градска частмежду улиците „Пере Тошев“, „Княз Дондуков“ и площад „Македония“. Ще започнат и дейности по изграждане на нови алеи в разширената част на гробищния парк. Дейностите са част от Рамково споразумение  с предмет: „Строителство, основен ремонт, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на пътна и улична мрежа, пътни съоръжения, паркове и елементи на техническата инфраструктура за нуждите на Община град Добрич“.

Във връзка със сключеното Рамково споразумение и покана за представяне на оферти във вътрешно конкурентен изборса подписани договори между Община град Добрич и „Пътно строителство“ АД град Добрич за „Изграждане на паркинг „Кооперативен пазар” - на стойност 130 000 лева с ДДС и „Разширение на гробищен парк – изграждане на алеи“ - на стойност 200 000 лева с ДДС. Средствата са осигурени от бюджета на Община град Добрич за 2018 г. Срокът за изпълнение на ремонтните дейности е 3 месеца.Коментари (1)

Потребител
Добруджанец
Ако,ще се изгражда паркин за 20-30 автомобила,това са хвърлени пари на вятъра.Мястото на пазара не му е там,трябва да бъде някъде около технополис или зад автокъщите срещо мототехника.Там местата ще осигурят паркин не за 20-30 авт.,а за поне 200-300 авт.,което ще напълно достатъчно.
13 април, 20:30 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Мисия Добрич