ОИЦ – Добрич представя актуални възможности за финансиране в Каварна и Шабла - dobrich.utre.bg

ОИЦ – Добрич представя актуални възможности за финансиране в Каварна и Шабла

16 април 2018, 09:32 | dobrichUtre.bg

На 17 и 18 април

На 17 април (вторник) 2018 г., с начален час 16:00 часа в залата на община Каварна, след редовното заседание на Общински съвет, екипът на Областен информационен център - Добрич организира информационна среща на тема: „Възможности за финансиране с европейски средства и електронно кандидатстване“.

На 18 април (сряда) 2018 г., от 14:00 часа в залата на Зелен образователен център гр. Шабла е срещата на екипа на ОИЦ по същата тема.

По време на срещите ще бъдат представени актуалните възможности за кандидатстване по Оперативните и Транснационални програми, Програмата за развитие на селските райони,както Програмата за морско дело и рибарство за 2018 година. Ще бъде презентирана и функционалността на Информационната система за управление и наблюдение на средствата на ЕС в България 2020 (ИСУН 2020).

Ще се акцентира на целите, основните параметри, допустими кандидати и проекти, които ще могат да получат финансиране, допустими дейности и разходи. Присъстващите ще бъдат запознати и с начина на кандидатстване, етапа на оценка и договаряне.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Мисия Каварна