Вчера бе даден стартът на Лятна академия „Патиланци“ - dobrich.utre.bg

Вчера бе даден стартът на Лятна академия „Патиланци“

05 юни 2018, 10:23 | dobrichUtre.bg
  • Снимка:
    Община Ген. Тошево

Лятното училище ще продължи до 31 август

Вчера в Център за подкрепа за личностно развитие – ЦРД стартира осмото издание на Лятна академия „Патиланци”. Да поздрави децата на откриването присъства кметът на община Генерал Тошево Валентин Димитров. Той изненада патиланците като им подари летни шапки и им пожела едно незабравимо лято, изпълнено с положителни емоции, забавления и нови знания.
В първия ден, освен че децата се запознаха с правилата и програмата на Лятната академия, те имаха възможност да рисуват хвърчила, да танцуват, а също така  да се включат във флашмоб на хитови песни.
Целта на Академия „Патиланци“ е пълноценно осмисляне на свободното време на малчуганите през летните месеци. Това ще се постигне чрез забавления и обучения, повишаване на общата екологична култура, обществена ангажираност, придобиване на знания за здравословния начин на живот, в областта на етнографията, историческото минало, флората и фауната на Добруджа, изящните и приложни изкуства, запознаване с българската и световна детска литература.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Добруджанци