Гран при и още 10 награди за Студио "Сарандев" - dobrich.utre.bg

Гран при и още 10 награди за Студио "Сарандев"

16 юли 2018, 13:40 | dobrichUtre.bg
  • Снимка:
    ОМЦ

От Международен фестивал провел се в град Балчик

В края на миналата седмица приключи десетото издание на Международния детски фестивал на изкуствата на английски език "Светът в детските длани" 2018 - гр. Балчик (International Children's Art Festival in English and Children's Creativity The World in Children's Hands in Balchik, Bulgaria), в който участие взеха и певците на Студио "Сарандев". Поп изпълнителите на Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се завърнаха от Балчик с 11 награди, в това число и Гран при. Те се състезаваха в Номинация "Вокал", в която мериха сили талантливи певци от България и Русия, разпределени в четири възрастови категории. Четиричленното международно жури присъди на младите поп изпълнители от Студио "Сарандев" следните отличия: Гран при в Номинация "Вокал" за дуета Димитрина Германова и Росен Петров; пет първи награди - за Мартин Стоянов, Росен Петров, Димитрина Германова, Александър Петров и Стефани Маринова; три втори награди - за Преслава Тодорова, дуета Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, и дуета Петър Стоянов и Преслава Тодорова; две трети - за Цветелина Владева и дуета Елеонора Иванова и Габриела Назърова.

Десетото юбилейно издание на фестивала стартира на 6-ти юли с дефиле и с официално откриване, в което акцентът бе атрактивен музикално-театрален спектакъл на английски език, в който активно участие взеха и певци от Студио "Сарандев".
Вокалният педагог на Студио "Сарандев" Елена Карабельова проведе два майсторски класа по вокал на 10 юли в Информационен център "Мелницата" - Балчик, като част от фестивалната програма. В този ден се проведоха още  майсторски класове по хореография и актьорско майсторство.
Фестивалът "Светът в детските длани" - Балчик с Директор г-жа Светлана Атанасова се провежда под патронажа на Кмета на град Балчик г-н Николай Ангелов и Регионално управление на образованието - област Добрич.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Добрич Лайф