Още две групи в програмата на September Sun Rock Fest - dobrich.utre.bg

Още две групи в програмата на September Sun Rock Fest

10 август 2018, 12:46 | dobrichUtre.bg
  • Снимка:
    Кадър: Добруджа ТВ

Ще има и много забавления за децата

Подготовката за първото издание на September Sun Rock Fest, върви с пълна сила. Организаторите разкриха, че две групи от Добрич се присъединяват към участниците в феста, който ще се проведе в градския парк на Добрич  на 7 и 8 септември.  Това са новосформираната CREEP и ATTAXIC. Ще има още изненади. Искаме да изпипаме нещата и да се получи нещо наистина качествено, каза един от организаторите Тихомир Маринов. Той изказа благодарност на общинските съветници за гласуваните 5000 лева за провеждането на рок феста.
Благодаря, че повярваха в тази идея и подкрепиха това начинание, защото тук не става въпрос за политическа окраска, а за нещо, което е полезно за Добрич и се надявам да се получи една добра традиция, заяви Маринов.
Здравко Иванов се радва, че се увеличават и фирмите, които помагат за организацията. Техният брой е вече 14. Надявам се да имаме още по-голяма подкрепа, добави Здравко Иванов.
За събитието има изработени вече специални рекламни тениски, чаши други предмети, които могат да бъдат поръчани от фейсбук страницата на September Sun.
Деян Николов разкри подробности за съпътстващата програма, която ще се провежда на отделна сцена. На 8 септември, още от сутринта на сцената на скейт парка, ще бъдат организирани детски игри с награди, пиеси, детско караоке и други занимания. Надявам се да се получи едно незабравимо преживяване за децата. Ще се проведе и рок училище, закриването на което ще бъде в 16.00 часа с най-младата група CREEP. Другата добричка банда ATTAXIC  също ще излязат на сцената в събота.
Припомняме, на 7 и 8 септември на сцената в скейт парка в градския парк на Добрич, ще излязат Grimaze, Мирър, Day of Execution, Forgot the Ten, The Flying Detachment, Deviouz и WOPS. Хедлайнери на 7 септември ще бъдат група Елинор със своя трибют на Рамщайн. Motorace пък ще се включат с трибют на Motorhead. Фестът ще закрие група Обратен ефект.

Източник: МГ ДобруджаКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Добрич Лайф