Горещи дни за пожарникарите от Силистра - dobrich.utre.bg

Горещи дни за пожарникарите от Силистра

13 август 2018, 11:45 | dobrichUtre.bg
  • Снимка:
    DobrichUtre.bg

Горели са два автомобила

Лек автомобил „Рено“ е изгорял тази нощ в Силистра. Пожарът възникнал около 02.50 часа по неустановени към момента причини и унищожил колата, която била паркирана в близост до дома на собственика. Екип на РСПБЗН-Силистра потушил пожара и спасил друг лек автомобил, паркиран в близост, съобщават от ОД на МВР в крайдунавския град.

Пожар унищожил друг лек автомобил вчера около 13.10 часа по пътя между селата Сокол и Суходол. Произшествието възникнало вследствие на късо съединение. Огнеборци от Противопожарен участък-Главиница загасили пожара, преди да обхване 100 дка кайсиева градина в района на произшествието.

Други три пожара, възникнали през почивните дни, се разминали без материални загуби. Горели са сухи треви на два адреса в Тутракан и стърнище в района на село Кайнарджа. Екипи на противопожарните звена се справили с произшествията, преди да нанесат загуби.

Силистренски огнеборци са се отзовали на три сигнала за оказване на техническа помощ в областния град. Те са премахнали гнездо на оси, счупен клон върху пътното платно и отлепена мазилка от козирката на жилищен блок.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Крими