Родители от Добрич протестираха срещу насилието в детските градини (фоторепортаж) - dobrich.utre.bg
Родители от Добрич се включва днес в националния протест „Не на насилието в детските градини и училища“. "Пуснете камерите!", "Не на насилието над децата!", , "Повече персонал, повече учители в детските градини" са сред плакатите, с които родителите се събраха пред общината. Протестиращите настояват да бъдат изпълнени 14-те им искания, внесени в парламента през септември миналата година. Сред тях са намаляване на броя на децата в групите, увеличаване на заплатите на персонала, въвеждане на мандатност на директорите, ранно пенсиониране за тях и видеонаблюдение във всички ясли и градини. Протестът в цялата страна е организиран от Национален инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система.

Коментари (2)

Потребител
Генадий
От години аз и семейството ми сме тормозени от детската " учителка " Събка Панайотова , тя е детска учителка в село Царевец , интересно ми е на какво учи децата !? Прикачам и последното и съобщение към мен :
6 DE MAYO DE 2018 21:55
Ейййй долен боклук.Не ми казвай какво да правя.Ти си нещастник.Майка ти умря като куче.Баща ти беше набит от теб долен изрод.Ще ти еба майката куче долно.Педерас.Ебе се с всяка кучка.Ти си бай-големия боклук ????????????
23 юни, 12:05 ч.
Потребител
глава от населението
"Пуснете камерите!"-И тогава ще видите какво сме пратили в училището.Нещо средно между келеш и недоносче.Сега нашите деца(и моето е на училище) са до N-та степен разглезени и неконтролеруеми,и тогава ще започнем да съжаляваме учителите.Каква ще е следващата [ още... ]
16 февруари, 20:30 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета